Despre școală

Despre Şcoala Monştrilor

Cum se numeşte? – Şcoala Monştrilor Graficii Computerizate şi a Animaţiei

Unde se află? – Moldova, Chişinău, Simpals

Cine este partenerul nostru? – Compania СТВ (Rusia)

Cine vor preda lecţii? – Cei mai buni specialişti de-ai noştri şi invitaţi din domeniul animaţiei şi graficii computerizate.

Care este scopul? – Un Studio Mare de Animaţie în Moldova, sporirea numărului de specialişti autohtoni.


Scopuri şi obiective

Ideea creării Şcolii de Grafică Computerizată şi Animaţie n-a fost întîmplătoare. Astăzi grafica computerizată merge pe valul popularităţii, ea este indispensabilă oricărui film artistic, spot publicitar sau film animat. Dar specialişti în acest domeniu ne lipsesc catastrofal. De aceea noi (adică compania Simpals) ne-am decis să deschidem o şcoală, unde tinerii înzestraţi din toată Moldova vor avea şansa de a se manifesta şi de a însuşi o nouă profesie de perspectivă.

Sîntem siguri că ţara noastră e bogată în oameni cu har, de aceea scopul principal al şcolii noastre e să-i adunăm pe toţi la un loc şi să pregătim specialişti calificaţi în domeniul graficii computerizate.

Ne dorim să formăm o echipă de profesionişti, captivaţi de munca lor şi capabili să creeze animaţie la egal cu colegii apuseni.

O particularitate unică a şcolii noastre e că cei mai buni absolvenţi vor putea participa la proiectul de lung metraj – filmul cu desene animate 3D „Ţiganul” din carul studioului de animaţie „Simpals”.

 

Profesorii

Profesorii noştri: specialiştii-practicieni ai studioului. Datorită lor studenţii vor avea în permanenţă posibilitatea de a testa cunoştinţele căpătate în practică, de a crea proiecte personale şi de a transpune în lucrări cele mai îndrăzneţe idei.

Clasele de studiu sînt spaţioase şi confortabile, dotate cu tehnică performantă şi soft-uri dintre cele mai recente, necesare la toate etapele de producere video.

Partenerii

Principalul partener al şcolii este compania cinematografică „СТВ” – unul dintre cei mai mari producători cinema din Rusia. Lista lucrărilor companiei include astfel de filme, cum ar fi „Operaţia „La mulţi ani”, „Fratele”, „Fratele-2”, „Nu plînge, mamă”, „Specificul pescuitului naţional”, „Blocpost”, „Surorile” „De v-aţi ascunselea”, Ilia Muromeţ şi Solovei-Razboinic” etc.

Лицензия